Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op Pinterest

FORNUIS

Het FORNUIS is het topstuk van ons houtgestookte kookspul.  Vrijwel alles is mogelijk  zoals je kunt zien op de bijgevoegde foto's. Een kleine opsomming:

Het FORNUIS is zwart gespoten; de bak is van 3 mm gewalst staal maar de bovenringen zijn gesneden uit 5 mm RVS. Hij kan helemaal uit elkaar en is dus goed mee te nemen naar een feest of naar de camping. De RVS-buitenring heeft een diameter van 60 cm en de vuurbak is 20 cm hoog (op poten van 25 cm)

Voor € 425,- ben je verzekerd van een kwaliteits-buitenfornuis

O ja, bijna vergeten: het FORNUIS geeft ook perfect warmte, kan veel hout aan, er kan een schoorsteen op (bijgeleverd!) en er zit een asla onder!

 

Vuurtotem

De Vuurtotem bestaat uit een vuurschaal ø 37 cm met diverse accessoires. Vooral op koude dagen kun je er warm bij zitten en er prima op koken. Je kunt er ook op BBQ'en.

Je kunt met onderstaande lijst je eigen configuratie samenstellen.

Vuurschaal met poten € 100,-
Verlengbuis per stuk € 25,-
Driehoekig kookplato € 15,-
Ophanghaak € 10,-
Pook € 10,-
Hittebestendige handschoenen € 10.-

 

STOOKPOT®

De STOOKPOT® is een kleine buitenkeuken, gestookt op hout. Hij is speciaal ontworpen voor bij de tipi. Je kunt er je pot op koken en er een vuur in stoken.

Wanneer je de STOOKPOT® bij je hebt, is niets te dol: *vis roken, *brood bakken, *grillen, *soepen en stoofpotten maken enz.

Ben je niet bang voor vuur en vuile handen, dan is dit het ultieme kook- en smooktoestel voor € 275,-