Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op Pinterest

Keukentent

Bij hardnekkige regen en/of kou samen met een strakke wind is onze keukentent een uitkomst. Je zet 'm met de rug naar de wind en je bent beschermd tegen de elementen. 

Al je spullen (brandhout, pannen, etenswaar en stoelen) kun je er gemakkelijk in kwijt en koken gaat prima onder het grote luifel.

De zijwanden zijn van plasticglas en inritsbaar zodat je 'm onder alle omstandigheden naar eigen inzicht kunt opzetten. Als je het luifel neerlaat, heb je een shelter om in te slapen.

De levering bestaat uit:

Ook uitermate geschikt voor de karpervisser.

 

Tarp

In de zomer kan het soms een tijdje regenen terwijl de temperatuur oké is.

Maaaaar...... ook kan de zon genadeloos schijnen.

Als bescherming tegen deze wellicht onprettige situaties hebben we een grote tarp ontwikkeld:

 

 

Trekkerstipi

Een prima tipi voor wie er even gemakkelijk tussenuit wil: alleen een doek, een schoorstok en een eenvoudige houtkachel. Je kunt 'm opzetten als tipi maar ook geheel open zetten met plasticglazen zijschermen. Als je dan de kachel aansteekt, kun je heerlijk warm zitten en ben je toch volop buiten. Trouwens op de kachel kun je prima koken.

Eventueel kun je achter de schoorstok een slaapkabine (120x200) inhangen waar je met 2 personen nog fatsoenlijk kunt slapen.

Een echte trekkers tipi maar wel comfortabel. De complete set bestaat uit tipi, schoorstok, kachel, zijschermen, luifelstokken, scheerlijnen en grondpennen. De prijs bepalen we in onderling overleg en is afhankelijk van de keuze voor doek, kachel en grootte.