Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op Pinterest

Buitenkachels

Wij waren één grote familie gemaakt van gasflessen en autogastanks in alle soorten en maten en in diverse prijsklassen.

Wij zijn stoere kachels met een wanddikte van 2-3 mm, gespoten met hittebestendige verf in de kleur zwart. De bijgeleverde schoorsteen is 150 cm (eventueel te verlengen met stukken van 50 cm; eerste 50 cm kost € 20,- / alle volgende € 10,-). 

Wij waren met z'n vieren: bolle Jan, Hank de Buldog, slanke Simon en kleine Karel. Op dit moment zijn alleen nog leverbaar de bolle Jan en slanke Simon.

Modellen op de foto's kunnen iets afwijken van de courante kachels.

  • proTipi buitenkachels

 

bolle Jan

Ik ben de nestor van de familie en een gezellige graag geziene gast. Ze hebben me bolle Jan genoemd omdat ik de dikste ben van allemaal.

Meestal ben ik een rustige warme partner maar als ze me veel te eten geven, kan de vlam wel eens in de pijp slaan.

Mijn pijp kan er af dus je kunt me zo meenemen; ook handig als je me in de winter onderdak wilt zetten. Mijn doorsnede is 40 cm, ik ben +/- 90 cm hoog en weeg 30 kg (zonder schoorsteen). Voor € 190,- mag ik met je mee.

Mijn voorvaderen die 15 jaar geleden begonnen te branden, zijn nog steeds in leven, roestig en wel.

 

slanke Simon

Hallo lieve mensen, ik ben het meest bescheiden van de familie. Niet zo dik als mijn bolle oom en niet zo lomp als Hank. Ik ben heel geschikt voor een wat kleinere omgeving zoals een terrasje of een gezellig hoekje in de tuin. Met een klein beetje hout ben ik al een gezellige warme partner. Ik ben 90 cm hoog en 30 cm in doorsnede. Ik weeg +/- 25 kg. Ook mijn prijs is bescheiden: € 160,-