Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op Pinterest

Buitenkachels

Wij zijn één grote familie gemaakt van gasflessen en autogastanks in alle soorten en maten en in diverse prijsklassen.

Wij zijn stuk voor stuk stoere kachels met een wanddikte van 2-3 mm, gespoten met hittebestendige verf in de kleur zwart. De bijgeleverde schoorsteen is 150 cm (eventueel te verlengen met stukken van 50 cm; eerste 50 cm kost € 20,- / alle volgende € 10,-). 

Wij proberen met z'n vieren (bolle Jan, Hank de Buldog, slanke Simon en kleine Karel) steeds aanwezig te zijn. Toch is het handig om even te bellen of te melen; u weet dan direct waar u aan toe bent. 

Modellen op de foto's kunnen iets afwijken van de courante kachels.

  • proTipi buitenkachels

 

bolle Jan

Ik ben de nestor van de familie en een gezellige graag geziene gast. Ze hebben me bolle Jan genoemd omdat ik de dikste ben van allemaal.

Meestal ben ik een rustige warme partner maar als ze me veel te eten geven, kan de vlam wel eens in de pijp slaan.

Mijn pijp kan er af dus je kunt me zo meenemen; ook handig als je me in de winter onderdak wilt zetten. Mijn doorsnede is 40 cm, ik ben +/- 90 cm hoog en weeg 30 kg (zonder schoorsteen). Voor € 190,- mag ik met je mee.

Mijn voorvaderen die 15 jaar geleden begonnen te branden, zijn nog steeds in leven, roestig en wel.

 

Hank, de Buldog

Hey there, the name is Hank. Ik ben jaren geleden geëmigreerd want Holland werd me een beetje te benauwd.

In Australie kayken we niet zo nauw als wey vuur maken. Wey zijn 't allemaal wat groter gewend dan bey jullie in Holland.

De familie heeft me aangeraden mey wat aan te passen maar ik kan er ook niets aan doen dat ik wat fors ben uitgevallen. Kapot geslagen kisten, kratten en pallets lust ik rauw. Ik ben niet bang voor een hap meer of minder.

Ik meet 65x50x40 cm3 (hxlxb) en weeg +/- 30 kg (excl. schoorsteen). De prijs van € 200,- is exclusief rooster.

 

slanke Simon

Hallo lieve mensen, ik ben het meest bescheiden van de familie. Niet zo dik als mijn bolle oom en niet zo lomp als Hank. Ik ben heel geschikt voor een wat kleinere omgeving zoals een terrasje of een gezellig hoekje in de tuin. Met een klein beetje hout ben ik al een gezellige warme partner. Ik ben 90 cm hoog en 30 cm in doorsnede. Ik weeg +/- 25 kg. Ook mijn prijs is bescheiden: € 160,-

 

kleine Karel

Even voorstellen: 'kleine Karel' is de naam. Hoewel ik niet zo dik ben als mijn oom, lust ik veel langere stukken hout. Als je een wat luie houtstoker bent die wel graag veel vuur ziet, kun je met mij het beste uit de voeten. Mijn voordeur kun je afsluiten zodat je me gerust alleen kunt laten. Ik ben zelfs zo goed dat ik een tijdje mee mocht op vakantie in een tipi. Mijn formaat is 50x50x30 cm3 (hxlxb). Mijn gewicht 25 kg. Mijn prijs € 175,-.